Vásárlási feltételek

A regikorokjatekai.hu honlapján található termékek egyedi tervezésűek, kézműves technológiával készülnek. Ezért apróbb eltérések lehetnek az áruház képeihez képest. A termékek többféle színárnyalatban készülnek, a színeket befolyásolja maga a fa árnyalata, tónusa is. A termékek és képek nem másolhatóak szerzői és jogi oltalom alatt állnak. 

Személyes vásárlás

A vásárló személyesen eljön a vállalkozás telephelyére vagy a kitelepülés helyére. A vásárlást telefonon le kell egyeztetni. A termékről nyugtát vagy számlát állítunk ki. Majd a kiválasztott termék átadásra kerül. A termék kifizetése forintban történik.

Internetes megrendelés, vásárlás
A www.regikorokjatekai.hu oldalon a termékek menüpontjában lehetséges. A termék kiválasztása után a program szerint kért adatokat ki kell tölteni. Helytelen cím vagy hiányos, e-mail cím vagy telefonszám nélküli megrendelést nem tudjuk elfogadni.

Az árak nem tartalmaznak Áfa-t, alanyi adómentesek vagyunk. A vállalkozásunk KATA-s, ezért csak magánszemélyeket tudunk kiszolgálni. A honlapon szereplő céges vásárlási menüpontot nem tudjuk teljesíteni, ebben az esetben telefonon is tájékoztatjuk a megrendelőt.

A termék vásárlása vagy megrendelése nem kötött regisztrációhoz.

A termék kifizetése utánvétellel történik a Foxpost automatánál vagy házhozszállítás esetén a futárnál.

A csomagküldés költsége minden esetben a megrendelőt terheli és a kiválasztott termékhez hozzáadódik.

A megrendelésről a vásárló 5 munkanapon belül értesítést kap e-mail-ben, majd a kiszállítás időpontjáról és a megrendelt termékek költségéről is.

A vállalkozásunknak joga van a már visszaigazolt megrendelést visszautasítani, ebben az esetben a már kifizetett összeg visszaadásáról haladéktalanul gondoskodunk.

Szállítás

Szállítás költsége:
Foxpost automatába 1300,-Ft
Foxpost házhozszállítás: 2550,-Ft
3 db társasjáték esetén 3450,-Ft

A termék kiszállítása Foxpost futárszolgálattal történik a megadott címre. A kifizetés a Foxpost munkatársánál történik. A Foxpost futárszolgálat a megadott e-mail címre és telefonszámra üzenetet küld a szállítás időpontjáról vagy átvétel időpontjáról csomagautomata esetén.

Át nem vett termék ismételt kiszállításból eredő díj és az át nem vett termék szállítási díja a vásárlót terheli. A kiszállítás munkanapokon történi.

A termék nem rendeltetés szerű használatból eredő kárért a vásárló felel.

Az "elállási jog" gyakorlati megvalósulása

Amennyiben a vásárló a megrendelés után eláll a vásárlási szándéktól, akkor 8 napon belül megteheti. Szándékáról postai levélben, telefonon vagy e-mail-ben teheti meg. A termék feladási díja a megrendelőt terheli.

A visszaküldött termék átvétele után a vételárat és a kiszállítási díjat, ha ez a vásárláskor felszámításra került, visszatérítjük. Átutalással tudjuk visszaküldeni. Amennyiben ez nem megfelelő, azt telefonon kell jeleznie a megrendelőnek.

Portós, utánvételes csomagot nem veszünk át.

A nem rendeltetés szerű használatból eredő hibáért a megrendelő felel. Itt minden esetben az életszerűség az irányadó.

Az áraink minden esetben bruttó árat jelent (alanyi adómentes) szállítási költség nélkül.

Egyedi termékek gyártásakor az elállási jog nem érvényesíthető, hiszen a termék egyénre szabott, névvel ellátott stb. ezen termékek tovább értékesítése nem megoldható.

A megrendelésről a vásárló 5 munkanapon belül értesítést kap e-mail-ben, majd a kiszállítás időpontjáról és a megrendelt termékek költségéről is.

A vállalkozásunknak joga van a már visszaigazolt megrendelést visszautasítani, ebben az esetben a már kifizetett összeg visszaadásáról haladéktalanul gondoskodunk.

Házhoz szállítás
A megrendelt termékek igény szerint házhoz szállítjuk. A szállítási költség a futárszolgálat díjszabása szerint változhat. Ha a megrendelt termékek összértéke meghaladja a 25000,-Ft-ot, akkor a szállítási díj díjmentes. A kiszállítás hétköznap történik, ezért kérjük olyan címet adjanak meg, ahol elérhető a megrendelő vagy annak megbízottja. A megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés díját, valamint az újbóli kézbesítés díját a megrendelő köteles állni.

Majoros Sándor
6726 Szeged, Bagoly. u. 5/A.
Adószám: 62758200-1-26
Nyilvántartási szám: 2578029
Telefon: +36702516004
E-mail: regikorokjatekai@gmail.com

Ide írhatsz...